Про конкурс "Суперстар - 2020"

2019-12-10

Умови проведення

міського конкурсу «Суперстар 2020»

Мета та завдання: організація дозвілля дітей середнього шкільного віку та розвиток творчих здібностей.

Організація конкурсу: Організаторами конкурсу є Управління освіти, сімї, молоді та спорту та комунальний заклад «Міський Центр дитячої творчості».

Дата та місце проведення:

- 03 січня 2020 року, 11.00

- Конкурс «Суперстар 2020» відбудеться в приміщенні Білгород-Дністровського міського Центру дитячої творчості вул. Миколаївська, 70 (вул. Дзержинського, 70)

Програма конкурсу складається з трьох конкурсів:

Перший конкурс – «Інтерв’ю» – Конкурсанти відповідають на запитання ведучої, представляючи свій зірковий образ, стиль чи імідж. (до 3 хвилин)

Другий конкурс – «Х - фактор» – учасники розкривають свій талант у вокалі, хореографії чи декламації за вибором (до 4 хвилин)

Третій конкурс – «Кліп суперзірки» – кожний конкурсант готує копію чи пародію на естрадну композицію. Кліп виконується під оригінал виконавця, який обирається на будь-який смак, але не заборонений на території України та відповідає морально-етичним нормам суспільства. Дозволяється як копіювання існуючого кліпу, так і створення особистої інтерпретації композиції. (до 3 хвилин)

На сцені біля конкурсанта можуть знаходитись до 5 помічників у разі необхідності в будь-якому конкурсі.

Заявки на участь приймаються до 24.12.19 в КЗ МЦДТ вул. Миколаївська, 70 (вул. Дзержинського, 70). Бланки заявки-анкети додаються.

Учасники конкурсу:

У конкурсній програмі беруть участь дівчинка або хлопець середнього шкільного віку, учні 7-х класів.

Кiлькiсть переглядiв: 133

Коментарi