Тиждень Математики

2018-02-19

Тиждень математики

Тиждень математики

/Files/images/математика.jpg

Навчати дітей бачити красу математики, розвивати інтерес до неї – одне з найважливіших завдань, що стоять перед педагогами. В нашій школі стало традицією щорічно проводити тижні математики. З метою залучення учнів до активної пізнавальної діяльності, розширення їхнього математичного кругозору, пробудження в учнів інтересу до математики з 5 по 9лютого 2018 року в Затоківській загальноосвітні школі № 9 пройшов Тиждень математики.

Тиждень розпочався урочистою лінійкою, на якій учні познайомились з планом заходів тижня математики, а також оформленням інформаційного стенду «Крилаті вислови відомих математиків».

/Files/images/математика 1.jpg

Протягом тижня було проведено виховну годину у 7 класі «Математика і музика». Під час заходу учні дізналися багато цікавого, нового і корисного з математики.

Учні 6 класу здійснили математичну подорож «Сім чудес України», якадопомогла ім. розширити свої знання не тільки з математики але й з географії, історії таотримати емоційно-позитивний заряд.

З учнями 8 класу було переглянуто документальний фільм «Математика навколо нас», який допоміг дітям побачити красу математики у навколишньому середовищі, у архітектурі, музиці, природі.

Математична гра «Вишиванка»,проведена з учнями 5 класу викликала багато позитивних емоцій. Кожен із них, враховуючи свої індивідуальні особливості та інтереси, міг працювати із захопленням.

/Files/images/математика 2.jpg

/Files/images/математика 3.jpg

Математичні десятихвилинки на уроках математики 5-11 класів про цікаві факти з життя відомих математиків викликали жвавий інтерес в учнів та розширили їх знання про творців математичної науки.

Протягом тижня також проводився конкурс творів на тему: «Навіщо нам потрібна математика?». Так, переможцями конкурсу стали: учень 5 класу Кройтор О., який посів І місце, учень 6 класу Лавроневич О., який посів ІІ місце, учениця 8 класу Карабаджаг Г., яка посіла ІІІ місце.

/Files/images/математика 4.jpg

Завершено тиждень урочистою лінійкою, на якій підведено підсумки тижня, нагороджено переможцівконкурсу грамотами та солодкими призами.

Кiлькiсть переглядiв: 206

Коментарi