Ми за безпечний Інтернет

2016-02-12

/Files/images/Хрустовський з сертифікатом.jpg

Ми за безпечнийІнтернет

9 лютого учні Затоківської ЗОШ № 9 прийняли участь у Всеукраїнської акції “Хвиля безпечного Інтернету – 2016 ” ( з ініціативи Інституту модернізації змісту освіти Міністерства освіти та науки України ) в рамках Всесвітнього Дня безпечного Інтернету, котрий відзначається в Україні з 2008 року у другий вівторок лютого. Метою проведення заходу є зменшення негативного впливу небажаної інформаційної продукції шляхом покращення обізнаності учнів з питань безпечного Інтернету.

На першому етапі акції учні пройшли навчальну гру.

За умовами акції перший учень з кожної « хвилі » , який найшвидше впорався з завданнями гри, отримує сертифікат, який засвідчує, що учень став обізнаним фахівцем з Інтернет – безпеки.

Таким учнем в нашій школі став учень 9 класу Хрустовський Олександр.

Олександр зробив власне креативне фото – « селфі » з сертифікатом та розмістив його у соцмережі Facebook, як коментар до свого поста - повідомлення. На другому етапі акції п’ять учасників, які отримають найбільшу кількість « вподобань » отримають заохочувальні призи від Української антивірусної компанії Zillya! Отже ставимо «like» нашому фахівцю на сторінці проекта http://bit.ly/WaveOfSafeInternet2016

Кiлькiсть переглядiв: 228

Коментарi