• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Педагогічна нарада "Про вибір і замовлення підручників для 5 класу НУШ"

Педагогічна нарада "Про вибір і замовлення підручників для 5 класу НУШ"

2022-06-01

Затоківський заклад загальнї середньої освіти

Кароліно- Бугазької сільської ради

Протокол

27 травня 2022р. №9

Голова педагогічної ради: Урсакій С.В.

Секретар: Ткаченко Н.О.

Присутні: Скібенко Г.М.,Решетнюк Т.А., Швабенланд О.В., Петрова Н.Б., Богун В.Г.,Ковальова О.І., Д'ячек З.К., Мойсеєнко А.Д., Ткаченко Н.О., Панченко О.В., Маковецька Т.Г.,Топор Т.О.,Стахурський В.В.,Мога Р.В.,Урсакій С.В.

Відсутні: Палац С.П.,Мазур І.В.,Трофімчук Н.С.

Порядок денний.

1. Про вибір і замовлення підручників для 5 класу НУШ.

1. СЛУХАЛИ:

Бібліотекара закладу, Могу Р.В., який повідомив, що відповідно до Порядку проведення конкурсного відбору підручників (крім електронних) для здобувачів повної загальної середньої освіти і педагогічних працівників, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 21 вересня 2021 року №1001, на виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 30 вересня 2021 року № 1048 «Про проведення конкурсного підручників (крім електронних) для здобувачів повної загальної середньої освіти і педагогічних працівників у 2021-2022 роках (5 клас)», наказу Міністерства освіти і науки України від 04 лютого 2022 року №121 «Про внесення змін до наказу Міністерства освіти і науки від 30.09.2021 №1048», на виконання наказів Міністерства освіти і науки України від 17.05.2022 №449 «Про внесення змін до порядку конкурсного відбору підручників (крім електронних) та посібників для здобувачів повної загальної середньої освіти та педагогічних працівників», від 23.05.2022 року №467 «Про внесення змін до наказу Міністерства освіти і науки України від 30.09.2021 № 1048 (із змінами), листа Міністерства освіти і науки України від 23.05.2022 № 1/5415-22 «Щодо забезпечення виконання наказу МОН від 30 вересня 2021 року NQ1048 (зі змінами) та з метою організації прозорого вибору закладами загальної середньої освіти підручників для 5-х класів Нової української школи з 15 лютого до 04 березня 2022 року педагогічні працівники закладу, які будуть працювати в 5-х класах в наступному 2022-2023 навчальному році, ознайомились на веб - сайті Інституту модернізації змісту освіти з електронними версіями фрагментів оригінал-макетів підручників для 5 класу та здійснили безпосередній вибір проєктів підручників

УХВАЛИЛИ

1.1. Схвалити результати вибору електронних версій оригінал-макетів підручників для 5 класу:

«Українська мова» підручник для 5 класу закладів загальної середньої освіти (авт. Авраменко О. М.)

«Українська література» підручник для 5 класу закладів загальної середньої освіти (авт. Авраменко О. М.)

«Зарубіжна література» підручник для 5 класу закладів загальної середньої освіти (авт. Волощук Є. В.)

«Англійська мова (5-й рік навчання)» підручник для 5 класу закладів загальної середньої освіти (з аудіосупроводом) (авт. Мітчелл Г. К., Марілені Малкогіанні)

«Математика» підручник для 5 класу закладів загальної середньої освіти (авт. Істер О. С.)

«Пізнаємо природу» підручник інтегрованого курсу для 5 класу закладів загальної середньої освіти (авт. Коршевнюк Т. В., Ярошенко О. Г.)

«Інформатика» підручник для 5 класу закладів загальної середньої освіти (авт. Ривкінд Й. Я., Лисенко Т. І., Чернікова Л. А., Шакотько В. В.)

«Інформатика» підручник для 5 класу закладів загальної середньої освіти (авт. Ривкінд Й. Я., Лисенко Т. І., Чернікова Л. А., Шакотько В. В.)

«Здоров’я, безпека та добробут» підручник інтегрованого курсу для 5 класу закладів загальної середньої освіти (авт. Шиян О. І., Волощенко О. В., Дяків В. Г., Козак О. П., Седоченко А. Б.)

«Етика» підручник для 5 класу закладів загальної середньої освіти (авт. Данилевська О. М.)

«Вступ до історії України та громадянської освіти» підручник для 5 класу закладів загальної середньої освіти (авт. Щупак І. Я., Бурлака О. В., Піскарьова І. О., Посунько А. С.)

«Мистецтво» підручник інтегрованого курсу для 5 класу закладів загальної середньої освіти (авт. Масол Л. М.)

1.2. Заповнити спеціальну форму вибору електронних версій оригінал-макетів підручників (додаток 2) з використанням модуля прозорого замовлення підручників на базі інформаційно-телекомунікаційної системи «Державна інформаційна система освіти».

1.4. Оприлюднити на шкільному веб-сайті до 30 травня 2022 р протокол педради за результатами відбору.

Кiлькiсть переглядiв: 90

Коментарi